Skip to content. Skip to main navigation.

About/Contact

We invite you to come and join us at our 7 pm Monday meetings to witness first-hand the fun, fellowship, and adventure that is Cub Scouting.  We hope once you have come to visit, you choose to join as vibrant member of our pack.

Pack 502 generally meets on Monday nights at 7 PM and follows the CMS school year calendar. Meetings are on the 2nd floor of the Education Building 100 at Harrison Church, 15008 Lancaster Highway, Pineville, NC 28134. View Map (Meetings subject to change based on other events and Holidays)

To sign up, email committee@troop502.com “Join Pack 502, ATTN Cub Master” in the subject line.

– A legtöbb férfi megérti, hogy a nÅ‘k “szabályozzák” az életben és az életben, és az életben, és ez a szexben a testtartás lehetÅ‘vé teszi, hogy megtapasztalja a nÅ‘ feletti hatalom illúzióját. És gyakran, amikor szexelsz szeretettjével, aki valamiben kitalált valamit, vagy egyszerűen csak piszkos beszélgetéseket akar, ebben a testtartásban szeretnék suttogni a fülére vagy elküldeni (a helyzettÅ‘l ajánlja “Most büntetni fogok! Kit fogom büntetni most?! “Biztos vagyok benne, hogy az ilyen” büntetések “sokak számára ismertek.

© 2023 Pack 502 - Boy Scouts of America | WordPress Admin